Zwemlessen

Ook voor zwemlessen kunt u terecht in het Overdekte Zwembad van Camping ’t Hop, meer informatie vindt u op:www.zwemschooldewaterman.nl

Diederik Hagelen is de zwemleraar van Zwemschool De Waterman.

Emailadres: zwemschooldewaterman@home.nl

Telefoon: 06 54335312

Ben je leerling van Zwemschool De Waterman, dan mag je Gratis komen zwemmen met minimaal 1 betalende begeleider v.a. 18 jaar op de dagen dat het zwembad geopend is…

Swimsport vanaf 29 januari

Swimsport is geschikt voor elk niveau. We zwemmen en sporten in warm water van 30˚C. In zwembad ‘De Baron’ wordt minder chloor gebruikt dan in reguliere zwembaden.

Swimsport is ook een teamsport! We doen groepsopdrachten. Je zult ervaren dat je samen meer kan bereiken dan alleen. In korte tijd kan jouw gestelde doel, of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, afvallen of toename van kracht worden bereikt! Ga samen de strijd aan. Lekker swimsporten!

Een 10-rittenkaart kost € 65,-. Een rittenkaart heeft een houdbaarheid van 3 maanden na de eerste training.

Meld je aan via info@haantjesmotus.nl, bel of app Freddy (06) 34907966
www.haantjesmotus.nl

Download hier de flyer:

16.01 Flyer Swimsport (Custom)

Aquarobics

Aquarobics is een sportieve en intensieve trainingsvorm op de maat van muziek in borstdiep (1.40) water. Onder deskundige begeleiding wordt er flink getraind om de conditie/uithoudingsvermogen te verbeteren en lichaam weer in balans te brengen. Doordat er contact is met de bodem van het bad, is er meer belasting op de gewrichten en dus ook op de spieren waardoor er meer accent gelegd kan worden op spierversteviging. Tijdens de les wordt er met verschillende materialen gewerkt om extra accent te leggen op bijvoorbeeld de armspieren. Materialen: halters, flexibeans, lesplankjes, ballen enz.

Door regelmatig te sporten (het beste is 2x per week) merkt u al snel resultaat! U zult merken dat uw conditie verbetert en dat u weer strakker in uw vel komt te zitten!

Spel/sportregels Aquarobics

Betaling
Een 10– Badenkaart/Aquarobics kost € 55.– per kaart of tijdelijke acties. Is 4 maanden geldig en persoonsgebonden. Betaling dient voorafgaande van de les en contant voldaan te worden. In de periode april-september kan er ook met een pinautomaat betaald worden (bij de receptie, binnen de openingstijden).    Restitutie is in geen geval mogelijk.
Lesdagen/tijden
Maandag: 13.30-14.15 uur
Dinsdag: 19.15-20.00 uur
Dinsdag: 20.00-20.45 uur
U ziet het, er is altijd wel een tijdstip te vinden dat het uw agenda schikt. Let op, er kunnen max. 25 deelnemers per les mee doen, dus vol=vol. Vooraf opgeven is niet (meer) aan de orde. Wel is het handig dat we uw (correcte) e-mailadres ontvangen, dit voor onze nieuwsbrief en/of evt. afzegging i.v.m. ziekte van Desiré (instructrice).
Aanvang
U kunt op desbetreffende lestijden 15 minuten (niet eerder!) voor aanvang naar binnen. Alleen toegang via de hoofdentree van het zwembad, de toegangspoort is los. Voor het douchen met shampoo ontvangt u een douchemunt van de instructrice. U kunt dan gebruik maken van de douchegelegenheid in het sanitairgebouw. De douches in het zwembad zijn alleen geschikt om af te spoelen.

Maand Feestdagen/vakantie/GEEN les

Tijdens alle feestdagen & schoolvakanties worden er geen Aquarobics- lessen gegeven, hierbij onze planning.        In de maanden (Juni o.v.b.)-Juli-Augustus geen lessen.

  • Oktober: Start 5/6 oktober Herfstvakantie 19/20 oktober
  • December: Kerstvakantie 21, 22, 28 & 29 december
  • Januari: Start v.a. 4/5 januari
  • Februari: Krokusvakantie 29 februari
  • Maart: Krokusvakantie 1 maart 2e Paasdag 28 maart
  • Mei: Meivakantie 2/3 mei 2e Pinksterdag 16 mei