Verhuur van prachtige Hooischuur-Chalet J47/J48

Voor de verhuur hebben wij een 2-tal prachtige Chalets op onze camping staan, deze zijn ruim van opzet. 2 Aparte slaapkamers, badkamer, apart toilet, keuken en een gezellige huiskamer. De chalets hebben een uitstraling vergeleken met een ouderwetse Hooischuur, met een eigen stukje tuin waar een tuinset + parasol staat. Alle benodigdheden in de keuken zijn aanwezig, u dient zelf voor dekbedhoezen e.d. te zorgen. Ook eventueel te huur bij de receptie, dit vooraf reserveren. Er staat een stapelbed en een 2 persoonsbed met 1 matras (160 x 200). En voor een 5e persoon is er een stretcher aanwezig. Er zijn helaas geen huisdieren toegestaan in de chalets ook is het verboden om binnen te roken. Kindertafelstoel aanwezig.

Aankomst/vertrekdagen: Maandag of vrijdag.

Hooischuur-Chalet Verhuur 2017
Laagseizoen
Weekend € 300.-
Midweek € 300.-
Week € 400.-

Hoogseizoen
Weekend € 450.-
Midweek € 450.-
Week € 600.-

Juni en september excl. feestdagen/vakanties 20% korting!! Altijd mooi meegenomen!!

Incl. 5 personen, entree overdekt zwembad, verbruik water, gas en stroom en parkeren 1 auto naast chalet en schoonmaak. Excl. € 1.00 toeristenbelasting
p.p. (v.a. 17 jaar) per nacht. Aanwezig/indeling: dekbedden, kussens, compleet ingerichte open keuken + huiskamer,
TV/digitenne, 2 slaapkamers, douche + wastafel, apart toilet + wastafel & tuinmeubilair. Linnengoed is te huur, vooraf reserveren: € 8.50 per set.